Hjem

Sling

SlingPro

Slyngetrening

Bruksområde

Brukererfaringer

Beveglighets- og styrketrening

 

Bestilling

 

Kontakt

 

Om Sling AS

 

 

 

Om slyngetrening

Det unike med Sling og Sling Pro er at den tar bort tyngdekraften, dette gjør at man kan bevege kroppsområdet hvor smerten sitter med veldig liten belastning og uten smerter. Dette gir en avspenning og smertelette i området. Ledd, kapsel, skive, leddbånd samt muskulatur er avhengig av bevegelse for å få ernæring.

Ved smertefulle tilstander vil man ofte ikke klare å bevege området hvor smerteårsaken sitter. Dermed forverres tilstanden da det affiserte området ikke får ernæring samt at avfallsstoffene i området ikke blir fraktet bort pga. manglende muskelbruk. Kroppen mister da sin mulighet til å reparere skaden raskt og effektivt. I tillegg belaster man ofte feil ved smertefulle tilstander slik at stadig nye områder av kroppen utvikler smerter. Dette blir ofte til en vond sirkel, ved hjelp av Sling kan denne sirkelen brytes.

Sling knestående pushup

Man har også de siste årene fått svært gode resultater av nye slyngeøvelser for å "vekke opp" nøkkelmuskulatur ved forskjellige lidelser. Ved smerter i et kroppsområde vil enkelte muskelgrupper slutte å fungere. Disse muskelgruppene er ofte svært viktige å "vekke opp" for at man skal få et godt resultat. Ved hjelp av spesielle slyngeøvelser får man aktivert disse musklene.

Årsaken til den gode effekten antar man kommer av at man trener mot et underlag som beveger seg. Ved et bevegelig underlag aktiveres muskulaturen langt raskere og med større kraft.

 

                          Sling AS, Dokkgata 6 B, 7042 Trondheim. Org. nr: 989 872 990 MVA. E-post: post@sling.no. Tlf: 995 65 636.