Hjem

Sling

SlingPro

Slyngetrening

Bruksområde

Brukererfaringer

Beveglighets- og styrketrening

 

Bestilling

 

Kontakt

 

Om Sling AS

 

 

Bruksområder

Steder Sling og SlingPro brukes:

  • Hjemme
  • På fysikalske institutt
  • Ved sykehus
  • På opptreningsinstitusjoner
  • På arbeidsplasser          
  • Hos idrettsutøvere

Sling og SlingPro kan benyttes ved de fleste muskel- og skjelettlidelser, men spesielt ved lidelser i skuldre, hofter, rygg og nakke har man gode resultater. Revmatikere og ved slitasjegikt opplever man god hjelp av slyngetrening for redusert smerte og økt bevegelighet.

Både før og etter operasjoner har man god effekt av slyngetrening. Den gjør at man kan holde bevegelighet oppe, samt dempe smerter før operasjon. Etter operasjon gir slyngetrening en god mulighet til raskt å begynne opptrening.

Revmatikere og de med slitasjegikt har ofte svært god nytte av slyngetrening. Man kan da bevege stive ledd med svært liten belastning og med mange repetisjoner. Slyngetrening kan sammenlignes med trening i vann, bare at belastningen blir enda mindre, fordi man ikke har motstanden som vannet gir i basseng.

Nyere forskning har vist at stabiliserende muskulatur kobles ut raskt når man får smerter i rygg, skuldre og nakke. Styrkeøvelser med Sling og SlingPro sørger for at disse effektivt kobles inn igjen. Årsaken til dette er at man trener mot et ujevnt underlag og da stimuleres den stabiliserende muskulaturen optimalt.

Styrkeøvelsene har god effekt ved mange plager, men spesielt rygg-, skulder og nakkelidelser har god hjelp av trening i Sling og SlingPro. Idrettsutøvere kan også bruke øvelsene til å styrke viktig muskulatur.

 

                          Sling AS, Dokkgata 6 B, 7042 Trondheim. Org. nr: 989 872 990 MVA. E-post: post@sling.no. Tlf: 995 65 636.